Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk dröm med mint

 
Skriv ut

Mustig chokladsmak med eftersmak av mint

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kakor och smör i matberedare. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant ( ca 24 i diameter.)
  2. Smält chokladen i vattenbad. Blanda färskost med socker, mjöl, ägg och salt i en bunke. Rör ner den smälta chokladen.
  3. Lägg ner after eight i bitar. Häll smeten över kexsmulorna i formen.
  4. Grädda i 175 grader varm ugn i 40-50 min eller tills smeten stannat.
  5. Låt svalna. Garnera med jordgubbar före serveringen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.