Ett enkelt, gott och saftigt bröd som smakar bra flera dagar efter att det bakats. Ett recept jag hittade i mammas gamla receptpärm och som både jag och syrran nu bakat flera gånger. Jag brukar ha i en skvätt av min rågsur vilket gör brödet extra saftigt och gott, men originalreceptet är utan.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack snälla Charlottat--Underbart gott bröd..Snyggt blev det åxå.. Lite smör på och inget annat. Skall baka det igen...i morgon då jag rev lite för många morötter...
Supergott bröd! Slängde i lite honung och fiberkross i mitt bröd och riven ost och saltflingor på toppen, blev toppen, nästa gång slänger jag nog i lite valnötter också,för det blir en nästa gång - ett bröd helt i min smak! Tack för receptet :)