Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsvåfflor med chiliräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga frasiga våfflor passar bra som helglunch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda räkor med 1 dl crème fraiche och ställ kallt till servering. Smält smöret. Vispa ihop mineralvatten, vetemjöl, grahamsmjöl och salt. Tillsätt smör och crème fraiche och rör till en jämn smet. Blanda ner morötterna.
  2. Grädda våfflorna i smort våffeljärn tills de fått fin färg.
  3. Servera med räkröran och toppa med solrosfrön och färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.