Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moster Milreds Matjestårta

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Moster har här lyckats som allra bäst. Det kan du också. Om du serverar tårtan på en buffé räcker den till 10 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa bröd och smör och tryck ut brödblandningen i en form med löstagbar kant. Låt stå kallt i 30 minuter.
  2. Lägg gelatinbladen i blöt i 5 minuter och smält dem sedan på svag värme i en kastrull.
  3. Blanda sillspad, crème fraiche och gräddfil och rör sedan ner gelatinet och övriga ingredienser.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Häll blandningen i formen och låt stå kallt över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.