Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffins med apelsinkräm

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa härliga muffins smakar mycket av både apelsin och choklad. Den goda apelsinkrämen ger bakelserna det där lilla extra som gör dem så svåra att motstå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 g. Vispa smör och socker poröst.
  2. Tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning. Rör ner apelsinjuicen i sockersmeten.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och finsiktad kakao i en seperat bunke. Rör ner mjölblandningen i sockersmeten.
  4. Placera 12 muffinsformar på en plåt. Fördela sedan smeten i formarna. Grädda muffinsen mitt i ugnen 10-12 minuter. Låt dem kallna.
  5. Gör krämen medan muffinsen gräddas: Blanda kesella, florsocker och apelsinsaft. Ställ krämen kallt tills den ska användas.
  6. Fördela apelsinkrämen på de avsvalnade muffinsen. Garnera med dekorationsströssel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.