Dessa härliga muffins smakar mycket av både apelsin och choklad. Den goda apelsinkrämen ger bakelserna det där lilla extra som gör dem så svåra att motstå.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 g. Vispa smör och socker poröst.
- Tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning. Rör ner apelsinjuicen i sockersmeten.
- Blanda mjöl, bakpulver och finsiktad kakao i en seperat bunke. Rör ner mjölblandningen i sockersmeten.
- Placera 12 muffinsformar på en plåt. Fördela sedan smeten i formarna. Grädda muffinsen mitt i ugnen 10-12 minuter. Låt dem kallna.
- Gör krämen medan muffinsen gräddas: Blanda kesella, florsocker och apelsinsaft. Ställ krämen kallt tills den ska användas.
- Fördela apelsinkrämen på de avsvalnade muffinsen. Garnera med dekorationsströssel.
Publicerat den
8 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar