Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffins med hallonkräm

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mmm Tips! Halvfrusna bär släpper inte vätska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Häll mjölken i det smälta smöret och blanda med äggsmeten.
  2. Blanda vetemjöl med bakpulver, sikta ner det i smeten under omrörning. Sätt ut muffinsformar på en plåt ( eller sätt formarna i en muffinsplåt så blir muffisen rakare och högre). Fyll formarna till 3/4 och grädda i 175 grader ca 15 min. Låt svalna.
  3. Vispa färskosten mjuk, blanda ner florsocker och hallon. Klicka toppingen på muffinsen och garnera med hallon ev citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.