Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsiga laktosfria scones med cottege cheese

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag brukar kolla vad jag har hemma ändrar på ett recept och behåller det om det var gott och om familjen uppskattade maten! Givetvis kan man använda vanliga mejeriprudukter.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en skål med elvispens "bakvispar" Dela degen i två delar. Forma dem som bullar och platta ut dem till lagom höjd-ca 1½ - 2 cm höga. Dela bullarna i 4 delar på ett bakplåtspapper ,"picka" med en gaffel och pensla med det uppvispade ägget. Vill man så strör man över riven ost. Sätt ugnen på 225-250 grader och låt vara ca 10 min i ugnen eller tills den känns färdig. Servera med lätta eller dyl plus marmelad och ost. MUMS!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.