Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig fransk kycklingpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fläsket, champinjoner och lökar i en stor panna. Häll i vin och kalvfond och ca 2 dl vatten. Lägg ner körsbärstomater , oliver och vitlök. Smaka av med salt,peppar och franska örtkryddor. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Stek dem i en annan panna. Servera dem skivade på en bädd av grönsakerna.
  2. Servera med nykokt pasta eller valfritt ris el potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.