1. Fräs vitkål, lök, äpple och potatis i lite olja i en stor kastrull.
2. Fräs bogfläsket ganska hårt i en stekpanna, häll av fettet och lägg det i samma kastrull som grönsakerna.
3. Tillsätt buljongen, passerade tomater, mango chutney, honung och soya, koka i ca 10 minuter
4. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja, servera.
Soppan var god, men alldeles för söt, tycker vi!
Vi tar nog lite eller ingen honung alls nästa gång.
Chutneyn är ju söt och äpplena också så att det får nog räcka med det.
Annars en kul soppa med många olika goda ingredienser, tex vitkål, mums!
Mvh/Bodilla
Soppan var god, men alldeles för söt, tycker vi! Vi tar nog lite eller ingen honung alls nästa gång. Chutneyn är ju söt och äpplena också så att det får nog räcka med det. Annars en kul soppa med många olika goda ingredienser, tex vitkål, mums! Mvh/Bodilla