Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

 
Skriv ut

Jättegod sås som funkar till det mesta på grillen. Sött, salt och hett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna nektarinerna. Hetta upp olja i en kastrull och fräs nektariner, vitlök, chili och paprikapulver mjukt, ca 5 minuter. Ta kastrullen från värmen.
  2. Tillsätt yoghurt. Mixa lite slarvigt till en sås och smaka av med salt. Gott om den är lite chunky. Smaka av med salt och toppa med salladslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.