Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinsallad med halloumiost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De söta nektarinerna får en karamelliserad yta när de steks - suveränt tillsammans med salt halloumiost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matkornen enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
  2. Halvera nektarinerna. Kärna ur, klyfta tunt och stek ett par minuter på varje sida tills de får en gyllene färg. Lägg upp på ett fat. Skiva halloumiosten i ½ cm tjocka skivor, dela dem i mindre bitar. Stek osten i olivolja ett par minuter på varje sida. Skala och skiva löken tunt.
  3. Lägg matkornet i en stor skål. Rör runt med en gaffel om det klibbat ihop. Tillsätt lök, sallad, nektarinklyftor och ost och blanda ihop. Vispa ihop dressingen och ringla över salladen. Servera med nybakt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.