Har hittat på det här receptet själv och det blir jättegott! Har gjort det flera gånger och det blir lika gott varje gång.
Instruktioner
- Lägg kycklingfiléerna i en marinad bestående av matolja, kycklingfond salt och vitpeppar. Låt stå i marinaden minst 3 timmar.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skölj strimla och stek purjolöken lätt.
Strimla paprikan och stek den lätt.
Strimla champinjonerna och stek dem lätt.
Strimla kycklingfiléerna och stek dem gyllenbruna.
Allt detta ska stekas i smör och rapsolja.
- Lägg den stekta purjolöken, den stekta paprikan, de stekta champinjonerna i en ugnsfast form.
Lägg de stekta kycklingfiléerna över de stekta grönsakerna i den ugnsfasta formen.
Skär halloumiosten i skivor och lägg på kycklingen.
Skiva gorgonzolaosten i skivor och lägg över halloumiosten.
- Vispa ihop matlagningsgrädde och crème fraiche.
Tillsätt maizena och italiensk salladskrydda.
Häll över grädd och crème fraiche blandningen över grönsaker, kyckling, halloumiost, gorgonzolaost i den ugnsfasta formen och grädda i ca 20 min.
- Servera med ris, kokta gröna ärtor och en god sallad.
Publicerat den
15 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för en jättegod recept!