Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Netas fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och väldigt mättande

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda fond och grädde och låt det koka hop ca 3 min. Smaksätt med salt och svartpeppar.
  2. Fräs i en panna, morot, purjo, palsternacka, kålrabbi, fänkål och vitlök ca 3 min. Blanda alltsammans, tillsätt vinet, socker ärtor och paprika, låt det småkoka 5 min.
  3. Lägg i fisk, skaldjur, tomater och fänkålsdillen. Låt det bli varmt, ta av kastrullen från värmen och låt det stå under lock ca 5 min.
  4. Servera med aioli och vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.