Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nigellas marängswiss

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Rena, enkla smaker. En dessert som du vispar ihop i ett nafs!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden, dela jordgubbarna i små bitar och smula sönder marängerna i mindre bitar. Blanda alltsammans (spara några matskedar jordgubbar till dekoreringen) och häll upp i glas eller skål. Avsluta med en klick jordgubbar på toppen!
  2. (För sötare smak ökar du bara mängden maränger)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jessica94 8 augusti 2010

    jättegott, speciellt med hemgjorda maränger!!

  • miss_sussi 5 oktober 2012

    Riktigt gott =) provade idag och alla tyckte om den =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.