Köpte en tidning medan jag väntade på tåget och fann detta smaskiga recept, testade direkt!
Instruktioner
- Smält smör, choklad och sirap i en kastrull (gärna tjock botten, så de inte bränner fast).
- Ta upp ca 1,25 dl av blandningen och ställ åt sidan. Lägg kexen i en plastpåse och slå sönder med en brödkavel, det skall bli både stor bitar och smulor.
- Vänd ner kexen i chokladblandningen i kastrullen och tillsätt marshmallows. Häll upp i en folieform eller klä en form med folie ca 24x24 cm.
- Häll över den sparade blandningen och jämna ut den med en gummiskrapa. Ställ in i kylen minst 2 timmar innan servering.
- Skär sedan i 24 bitar och pudra över florsocker med en sil. Väldigt gott till kaffet!
Publicerat den
8 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
De här är jättegoda, jag tar hälften mjökchoklad och använder Digestive kex istället. Mums på gottebordet till julen.