Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt- och kokosmüsli

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här näringsrika och goda frukostmüslin är lätt att blanda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg havregrynen och nötterna i en tjockbottnad stekpanna och rosta 5 minuter på medelvärme under omrörning.
  2. Tillsätt bovete, solrosfrön, sesamfrön och riven kokos och rosta ytterligare 10 minuter under omrörning tills alla ingredienser är vackert gyllene och börjar dofta.
  3. Sikta ner sockret i stekpannan, värm upp och låt smälta under omrörning, cirka 5 minuter.
  4. Ta av pannan från värmen och låt svalna. Müslin kan sedan förvaras i en lufttät burk. Servera med mjölk, yoghurt eller filmjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.