Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkaka

 
  • Serverar: 8-16 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Recept från mammas gamla receptbok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och margarin pösigt, tillsätt äggen, ett i taget, blanda i hasselnötskärnorna.
  2. Blanda ihop bakpulver och mjöl och rör ner det i smeten. Häll smeten i en bröad form och grädda på 175 grader i c:a 30 minuter eller tills kakan känns torr (prova med sticka).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.