Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oemotståndlig bär- och kiwicoupe

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En härligt fräsch men ändå söt dessert som går snabbt att svänga ihop. Ur Allers nr 25-26/11.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och blanda med Kesella, florsocker och vaniljsocker. Krossa marängerna grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor.
  2. Varva gräddblandningen med kiwiklyftor, blåbär och krossade maränger i höga glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär, kiwi och några blad mynta eller citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.