Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öppen sparris- och brielasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lasagne behövs inte alltid göras i ugnen. Denna rätt fixar du snabbt ihop. 305 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lasagneplattorna i två omgångar i rikligt med saltat vatten ca 5 minuter. Häll av pastan i durkslag och pensla plattorna med lite olja.
  2. Ansa den gröna sparrisen, ansa och skala den vita. Koka upp vatten och sjud sparrisen 3-5 minuter. Du kan också grilla den.
  3. Varva lasagneplattor i två lager med sparris och ost, salta och peppra mellan varven. Fräs salvia-/basilikabladen i olja och lägg på. Droppa vöer vinäger och mal över svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.