Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtbiffar i sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Har du kantareller, tratt eller gula? Byt då ut champinjonerna! Gott med klyftpotatis och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färs, ägg och örtsalt. Forma till 2 rullar och lägg i frysen 3-4 timmar. Bryn under tiden svampen och smaksätt lite grann. Tag fram färsen från frysen och skär i skivor. Bryn skivorna i lite matfett, lägg i ugnsform. Strö svampen ovanpå.
  2. Sås: Rör ihop grädde, kinasoja, salt och peppar. (Lite lingonsylt är inte fel!) Häll över färsbiffarna. Strö över någon smakrik riven ost. in i ugnen 200grader ca 30 minuter!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matnjutaren 12 maj 2008

    Glömde du svampen i receptet..hi hi ? Meen..jag fattar ändå. ;)) TACK för receptet! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.