Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtfylld kycklingklubba med råstekta morotstrimlor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig ört sprängd kycklingklubba med råstekta morotsstrimlor som ger lite sötma, den som vill serverar ris till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur klubborna, salta och peppra och lägg rosmarin och persilja i mitten. Vik ihop och fäst med en tandpetare. Pressa citronsaft över klubborna, salta och peppra. stek klubborna gyllenbruna i lite olivolja, efterstek i 175 grader varm ugn i ca 15 minuter.
  2. Skiva lök och morötter runt och stek dem med spenaten mjuka i oljan på medelvärme. Häll på soja och buljong, pressa citronsaft över. Låt koka ihop några minuter och smaka av med salt och peppar.
  3. Skär upp kycklingen och servera med morötterna, grönsallad och eventuellt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.