Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtgratinerad kassler med parmesanost

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Bra genväg med frysta kryddor, skördade färska som håller smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Finstrimla de väl avrunna soltorkade, marinerade tomaterna. Blanda kesella och örter. Smaksätt med lite pepparmix. Fördela blandningen på kasslerskivorna och strö på riven parmesanost.
  3. Dela tomaterna. Salta och peppra halvorna och placera dem vid sidan om köttet. Gratinera rätten mitt i ugnen i 250 graders ugnsvärme, 10-15 minuter. Servera med fullkornsris, ärter och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.