Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtgratinerad torskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela torskfilén i ca 8 bitar. Lägg den i en smord form och salta lätt. Häll över fiskbuljongen. Hacka pinjenötterna grovt. Krydda med salt och citronpeppar och blanda ner örtkryddorna. Fördela detta över fisken. Tillaga i ca 15 minuter i 220 grader i ugnen. Fördela fisken på en liten salladsbädd. Dekorera med rödlök och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.