Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ångad torskfilé på spenatbädd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Bjud kokt potatis och citronklyftor till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och krama ur den mesta vätskan. Skär spenaten i minde bitar.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med någon minut.
  3. Vispa samman mjölken med mjölet och rör ner det i spenaten. Koka upp blandningen och rör hela tiden. Krydda med salt och peppar.
  4. Låt majsen rinna av. Skär torsken i bitar. Tärna tomaterna och blanda dem med persilja och dill.
  5. Bred ut majskornen ovanpå spenaten. Lägg fisken i ett lager över majskornen. Krydda lätt med lite citronpeppar och salt. Strö tomathacket överst. Sjud under lock tills fisken är vit och ogenomskinlig, ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.