Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Österrikisk potatissoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott med en värmande soppa

Ingredienser

Instruktioner

Ansa grönsakerna. Skär potatisen i små tärningar, strimla moroten och selleri, samt koka dem i buljongen. Skala och finhacka löken. Skär fläsket i små tärningar. Fräs lök och fläsk, strö på mjöl och späd med en del av den kokande buljongen. Häll sedan detta i soppan under omröring. Ansa och skär champinjonerna i tunna skivor och tillsätt dem, det rivna citronskalet, den pressade vitlöken, samt kryddorna. Låt soppan koka färdig. Avsmaka den och strö i den finklippta persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.