Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oliv- och ansjovispaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lika god varm som kall. Härlig utflyktspaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Arbeta ihop pajdegen och tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 26 cm. Ställ i frysen 20 minuter. Förgrädda i 10 minuter.
  3. Hacka och fräs löken mjuk. Bred ut i pajformen. Rör samman ägg och creme fraiche och bred över löken.
  4. Skär tomaterna i tunna skivor och lägg ovanpå. Låt ansjovisen rinna av och fördela den. Strö över skivade oliver och timjan. Grädda 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.