Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med matjes (Båtmat)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här omeletten, som ursprungligen var tänkt som en nattmåltid, passar givetvis lika bra som lunchrätt. Några kokta kalla potatisar kommer här väl till pass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisarna i bitar eller skivor. Hetta upp smör i en stekpanna och stek potatisarna någon minut. Vispa samman ägg och vatten och häll ned det samt riven ost. Blanda om litet försiktigt och låt omeletten steka på medelvärme tills den stannat.
  2. Lägg på bitar av matjessillfiléer och klipp över dill och gräslök. Servera gärna med några rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.