Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med rostat rågbröd och juice

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 334 kcal Fett 19 g Protein 17 g Kolhydrat 46 g Fibrer 8 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägget tillsammans med den extra vitan. Hacka tomat, paprika och lök. Blanda ner i äggmassan, salta och peppra.
  2. Pensla en panna med 2 droppar olja och stek äggmassan på låg värme i 15 minuter tills omeletten är fast. Strö över lite purjolök.
  3. Rosta rågbrödet och servera det till omeletten. Pressa apelsinen och drick juicen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.