Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oreganokryddad köttfärspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Enkel mat som smakar bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda färsen med salt, kryddor och potatismjöl. Tillsätt tomatpuré, champinjoner, grädde och äggulor. Blanda väl och bred ut färsen i en ungsfastform. Grädda i ca 30 min.
  3. Höj värmen till 250 grader. Kavla ut smördegsplattan, den ska vara tillräckligt stor för att täcka färsen. Nagga med en gaffel och lägg degen över färsen. Grädda ytterligare 10 min, tills degen är genomgräddad och fått fin färg.
  4. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.