Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakrik och god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla purjolökarna. Fräs dem i hälften av margarinet i en låg vid gryta som rätten kan serveras ur. Skär fläskfilén i skivor och vänd dem i en blandning av vetemjöl, ingefära, curry och kardemumma. Bryn dem i resten av margarinet i en stekpanna. Lägg det brynta köttet på purjobädden. Späd i stekpannan med buljong och soja och häll skyn i grytan. Låt det hela koka under lock på svag värme tills fläskfilén är mör. Servera överströdd med persilja. Gott till både ris och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.