Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och kräftgratinerad torskfilé

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott till vardags. Om man redan har färdigkokt ris går det dessutom snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Blanda kräftosten med grädde, basilika och fiskfond. Skiva tomaterna och purjolöken.
  2. Lägg det kokta riset i botten på en ugnsform, skär fisken i centimetertjocka skivor och lägg skivorna på riset. Strö över purjolöken, häll på såsen och toppa med de skivade tomaterna. Krydda med salt och peppar. Grädda i ugn på 180 grader i 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.