Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och örtinbakad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept kommer från viktväktarna som har blivit en stor favorit hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén så den blir platt. Salta och peppra. Strö på örterna och osten. Rulla ihop fläskfilén och fäst ihop den med tandpetare.
  2. Bryn fläskfilén i oljan så den får fin färg. Lägg sedan köttet i en ugnsfast form och ställ in i ugnen på 200 grader ca 25-30 minuter.
  3. Ta bort tandpetarna och skär köttet i skivor. Är köttet ej klart så ställ in till det är klart. Servera med klyftpotatis och svampsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.