Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad fläskfilé med vinsås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna sås är så underbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 C
  2. Skär filéerna i skivor och banka ut dom lite. Salta och peppra. Stek ett par minuter på var sida. Lägg köttet i en ugnsfast form. Skiva tomaterna och lägg dom ovanpå, därefter skinkan och täck till sist med osten. Gratinera ca 10-15 min.
  3. Sås: Vispa ur stekpannan med fond och vatten. Sila ner i en såskastrull. Koka upp och tillsätt vin och grädde. Sjud till såskonsistens eller red av såsen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med hasselbacks- eller klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.