Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paella Valencia med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Förvandla vardagsrätterna till fest med kryddor och tillbehör. Bjud på läcker paella Valencia med räkor och lax med hummersås. Fredag firar vi med mumsiga orientspett med linser och hummus

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt saffranet i mortel. Fräs all lök och saffran i olja. Blanda i riset. Häll i buljong, koka upp, lägg på lock och sänk värmen. Sjud i 20 min
  2. Skala räkorna. Fräs paprikan i olja, ge ärterna ett uppkok och blanda det i riset. Strö över räkorna.
  3. Servera med apelsin.
  4. Inga problem för laktos- och glutenintoleranta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.