Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron med himmelsk chokladsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En mycket god efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt päronen rinna av men spara spadet. Sjud sakta samman äggulorna,päronspad och florsocker under omrörning. Det får inte koka upp. Sikta i kakaon och rör ner den. Låt svalna.
  2. Vispa grädden,ej för hårt. Rör ner den i kakaoblandningen. Låt stå svalt.
  3. Lägg upp päron på ett fat ringla över av chokladsåsen och toppa med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.