Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajskal med kasslerfyllning

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda men sagolikt god paj men glöm inte en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och hacka ihop snabbt med fingrarna eller kör i matberedaren, låt den sen vila i kylskåp i ca 1 timme.
  2. Tryck sen ut degen i en vanlig pajform och grädda den mitt i ugnen i 200 grader i 15 minuter.
  3. Under tiden rör du ihop crème fraichen, salladskryddan och hackar kasslern i små tärningar.
  4. Häll blandningen i det varma pajskalet när det är färdiggräddat och strö över gurkan som du hackat i bitar.
  5. Servera gärna med en vanlig sallad på isberg och tomat och gurka eller någon sallad du föredrar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.