Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad burkskinka

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Passar bra som en enkel sommarrätt när man har lite ont om tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva skinkan i skivor och gnid in den med lite pressad citron. Peppra och salta lätt.
  2. Doppa skivorna först i mandelmjöl sedan i uppvispat ägg och till sist i mandel- och kokosblandningen.
  3. Smält smöret i en stekpanna och bryn skinkskivorna så de får en vacker färg på båda sidor.
  4. Servera med t ex en god majonnässås och sommarsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.