Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad scaloppine

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalvschnitzlarna fylls med skinka, ost och spenat och steks spröda med en läcker panering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg schnitzlarna på en plan arbetsyta och krydda dem med svartpeppar. Lägg en skiva skinka och en fjärdedel av osten och spenaten på varje schnitzel,. Rulla ihop till fasta rullar och fäst med tandpetare.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg mjöl och ströbröd på två olika tallrikar och de ihopvispade äggen i en skål. Rulla varje schnitzelpaket först i mjöl, sedan i ägg tills helt täckt och sist i ströbröd. Se till så att rullarna är jämnt täckta med ströbröd.
  3. Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme. Stek paketen åtta-tio minuter, vänd dem under tiden, tills de är gyllene runtom. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och stek i ugnen tio minuter tills gyllene och genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.