Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad stekskiva

 
  • Serverar: 5-8 portioner
Skriv ut

Suveränt god. Smakar som en schnitzel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva steken i lagom storlek.
  2. Vispa upp äggen i en skål.Blanda ströbröd, salt och peppar/grillkrydda i en annan skål.
  3. Vänd sedan skivorna i äggen och sedan i ströbrödsblandningen.
  4. Värm upp stekpannan med margarin i. Stek skivorna tills dem är gyllenbruna och är igenom.
  5. Servera med kokt potatis, grönsaker och en härlig gräddsås eller efter smak kan man ha champinjonsås. Smaklig Måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.