Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad tofu

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Panera tofun i glutenfritt ströbröd. Välj laktosfri salladsost och laktosfri mjölkdryck

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisarna och skär i småbitar. Koka i ca 15 min. Låt ärterna koka med några min.
  2. Häll av vattnet, mixa potatis och ärter. Häll i mjölk. Krydda.
  3. Skär tofun i skivor och panera den först i uppvispat ägg, sedan i couscous. Stek i olja. Salta och peppra Strö över smulad fetaost, oliver och hackad persilja. Servera med mos och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.