De här enkla burgarna får massor av smak av en krämig senapsdressing, en rätt för hela familjen.
Instruktioner
- Skala löken och skär den i bitar. Lägg löken i en mixer tillsammans med körvel och ansjovisfiléer och mixa väl. Mixa ner ägget och lägg över i en skål.
- Tillsätt fläskfärsen och ströbrödet till lökblandningen och blanda med händerna till en slät köttfärssmet. Forma fyra jämnstora pannbiffar och lägg åt sidan.
- Rör ihop majonnäs, kesella, senap och ansjovisspad med en gaffel. Rör ner 1-2 msk vatten till en slät och lätt rinnig dressing.
- Halvera hamburgerbröden och rosta dem tills varma. Bred dressingen över bröden och lägg på sallad och tomater.
- Hetta upp oljan på medelvärme i en stekpanna och stek pannbiffarna 4-5 minuter på varje sida. Lägg biffarna på tomaterna, ringla över resten av dressingen och servera.
Publicerat den
10 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar