Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffsburgare med senapsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här enkla burgarna får massor av smak av en krämig senapsdressing, en rätt för hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och skär den i bitar. Lägg löken i en mixer tillsammans med körvel och ansjovisfiléer och mixa väl. Mixa ner ägget och lägg över i en skål.
  2. Tillsätt fläskfärsen och ströbrödet till lökblandningen och blanda med händerna till en slät köttfärssmet. Forma fyra jämnstora pannbiffar och lägg åt sidan.
  3. Rör ihop majonnäs, kesella, senap och ansjovisspad med en gaffel. Rör ner 1-2 msk vatten till en slät och lätt rinnig dressing.
  4. Halvera hamburgerbröden och rosta dem tills varma. Bred dressingen över bröden och lägg på sallad och tomater.
  5. Hetta upp oljan på medelvärme i en stekpanna och stek pannbiffarna 4-5 minuter på varje sida. Lägg biffarna på tomaterna, ringla över resten av dressingen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.