Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakswrap med skinka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt för picknick eller lata dagar. Slå in pannkakorna i smörgåspapper så blir det lätt och smidigt att ta med sig dem och äta på picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjölk och mjöl. Tillsätt ägg, salt och smör och vispa till en jämn smet. Hetta upp smör i en panna och häll i ett tunt lager med smet. Grädda 8 tunna pannkakor. Låt svalna.
  2. Blanda färskost och skinka, bred på pannkakorna. Fördela sallad och rödkål ovanpå. Rulla ihop och vira lite smörgåspapper runt varje wrap. Knyt ihop med en snöre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.