Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och kumminaioli

 
Skriv ut

En annorlunda variant på den vanliga aiolin. Passar prefekt till grillat kött och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 3 dl
  2. Sätt ugnen på 250 grader. Dela paprikan och ta ur kärnorna. Pensla med 1 tsk av oljan och lägg i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna. Mixa paprika, citronsaft, äggulor, kummin och salt i en mixer eller med mixerstav. Tillsätt oljan droppvis och mixa till en krämig aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.