- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
En smakrik fyllning av senap, grillad paprika och stark ost gör lövbiffen till något alldeles extra. Ur Allers nr 42/10.
Instruktioner
- Lägg upp lövbiffen på en skärbräda och bred senap över köttet. Dela paprikan i bitar och fördela tillsammans med ost på ena halvan av köttet. Vik ihop, salta och peppra.
- Löksky:
Skär löken i tunna skivor. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och fräs löken tills den blir mjuk och genomskinlig. Strö över socker, salta och peppra. Låt steka några minuter. Häll på buljongen och låt koka 4-5 minuter. Häll över i en liten bunke och håll varmt.
- Torka ur pannan och hetta upp en ny klick smör. Stek köttet på hög värme ca 1 minut. Vänd på köttet och stek ca 20 sekunder.
- Servera med löksky och kokt potatis - och förstås gärna en sallad!
Publicerat den
30 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar