Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikafylld lövbiff med stekt lök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En smakrik fyllning av senap, grillad paprika och stark ost gör lövbiffen till något alldeles extra. Ur Allers nr 42/10.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp lövbiffen på en skärbräda och bred senap över köttet. Dela paprikan i bitar och fördela tillsammans med ost på ena halvan av köttet. Vik ihop, salta och peppra.
  2. Löksky: Skär löken i tunna skivor. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och fräs löken tills den blir mjuk och genomskinlig. Strö över socker, salta och peppra. Låt steka några minuter. Häll på buljongen och låt koka 4-5 minuter. Häll över i en liten bunke och håll varmt.
  3. Torka ur pannan och hetta upp en ny klick smör. Stek köttet på hög värme ca 1 minut. Vänd på köttet och stek ca 20 sekunder.
  4. Servera med löksky och kokt potatis - och förstås gärna en sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.