Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmaskinka med ruccolasås

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Såsen passar även som dressing till tex pastasallad eller varför inte till grillat!!? :-)

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka eller mixa ruccolasalladen, men spara några blad till garnering. Blanda försiktigt med creme fraiche, vitlök, ost, salt och peppar. Kärna ur paprikorna och skär varje paprika i minst 8 bitar. Linda en skinkskiva runt varje paprikabit. Lägg upp på ett fat tillsammans med körsbärstomater och ruccolasallad. Servera såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.