Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesan- och olivstänger

 
Skriv ut

Goda och spröda tilltugg till fördrinken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka oliverna. Arbeta snabbt ihop smör, mjöl, parmesanost och oliver till en deg. Låt vila i kylskåp i 30 min.
  2. Dela degen i två delar och rulla ut till fingertjocka längder. Lägg på bakplåtspapper på en plåt. Skär längderna i 6-7 cm långa stänger.
  3. Strö över grovsalt och grädda i 200 grader ca 10 minuter eller tills stängerna fått en gyllene färg. Låt dem svalna innan de tas från plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.