Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt att "slänga ihop" till en köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten i ca 15 min. Prova med sticka. Smörj en ugnssäker form, lägg potatisen i formen, ringla över olivolja och honung. Hacka persiljan grovt och fördela den över potatisen. Hyvla till sist över parmesanost och vänd ner rivet citronskal och ströbröd. Salta och peppra. Gratinera i ugnen i 225 grader ca 10 minuter i mitten av ugnen tills osten smält. Servera gärna med grillad eller stekt kotlett och en färdig barbequesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.