Ett läckert alternativ på en vegetarisk burgare. Prova, den kommer inte göra dig besviken!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Burgare:
Skär auberginen i skivor, ca 1½ cm tjocka. Häll upp mjölet på en tallrik. Vispa upp ägget i en djup tallrik, salta och peppra. Riv parmesanosten och hacka mandeln och blanda på en tallrik.
- Tillbehör:
Skala och skär löken i tunna skivor. Skiva tomaten och mozzarellan. Lägg upp rucola och brödet.
- Burgare:
Vänd aubergineskivorna i mjölet. Vänd dem sedan i ägget och sist i parmesanblandningen. Stek dem gyllenbruna i omgångar i olivoljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg dem på en plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 12 minuter.
- Till servering:
Servera burgarna med alla tillbehör.
Publicerat den
9 februari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar