Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanrostade nötter

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Är egentligen tänkta som tilltugg till kall sangria, men jag lovar att dom är minst lika goda till varm glögg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda nötterna med oljan.
  3. Lägg ner osten i en plastpåse. Lägg i nötterna och skaka så att de blir parmesanpanerade.
  4. Lägg ut dom tunnt på ett ungssäkert fat. Salta.
  5. Rosta dem 15 minuter tills dom blivit spröda och fått en fin färg. Rör om någon gång under tiden.
  6. Låt kallna innan dom bryts isär och serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.