Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesansnäckor med räkor och lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera som förrätt eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp teflonstekpannan på medelvärme. Bred ut 3 msk grovriven ost i pannan. Forma osten med en stekspade till en tunn rundel och stek tills den är guldbrun.
  2. Drag pannan från plattan och låt ostplätten stelna lite så att den går att lyfta. Ta upp den och lägg den försiktigt över ett upp och nervänt glas. Tryck försiktigt ner kanterna runt om med hjälp av ett likadant glas, låt kallna och stelna. Gör tre likadana plättar till.
  3. Varva räkor, laxbitar och sallad i parmesansnäckorna.Toppa med röran och garnera med örtgrönt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.